U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

  Onafhankelijk en deskundig advies                Maatwerkoplossingen              Gratis demo               Partnerprogramma           Financiering en lease mogelijkheden 

Waarom kiezen voor Thin Clients?

Draaien van een schoon en naadloos IT-systeem vanaf één locatie

Data en applicaties hoeven alleen centraal op de server te worden geplaatst en beheerd. Deze centralisatie elimineert het vaak uitgebreide onderhoud van software op individuele werkstations. U bespaart tijd, geld en hoofdbrekens en kunt zich concentreren op het gebruik van uw IT waar het daadwerkelijke voor bedoeld is – het ondersteunen van strategische taken.

 

Virussen hebben geen kans

Maak een einde aan vervelende en gevaarlijke computervirussen en malware. Thin clients raken niet besmet met virussen, worms en trojans omdat ze een read-only besturingssysteem draaien. In plaats van elke thin client in uw netwerk te beschermen, hoeft u alleen de centrale server te beveiligen. U bent op deze wijze in staat elke beveiligingslek te dichten.

 

Geniet van daadwerkelijk besparingen en een lage total cost of ownership

Thin client-oplossingen helpen om een duurzame, blijvende verlaging van de IT-kosten te realiseren. Niet alleen het systeembeheer, onderhoud en ondersteuning worden veel economischer, ook de extra kosten voor de aanschaf van nieuwe pc’s zijn niet langer nodig door de lagere initiële kosten van thin clients en hun langere levensduur.

 

Flexibele toegang tot uw data

Plaats en gebruik uw data waar dit nodig is. Met thin client-oplossingen, bent u snel en gemakkelijk in staat om interne afdelingen, kantoren, andere externe locaties en thuiswerkplekken te integreren. U ervaart bovendien directe toegang tot uw persoonlijke werkomgeving. Thin clients maken het eenvoudig om toegang te krijgen tot verschillende server platforms als Windows, Citrix, Linux, Unix en oudere host-applicaties.

 

Ideale arbeidsomstandigheden op elke werkplek

Eindelijk hebben alle medewerkers een IT-werkstation dat is aangepast aan hun specifieke taken en behoeften. Gebruikers hebben altijd de nieuwste applicaties en tools die ze nodig hebben voor hun werk. Tijdrovende gebruikersproblemen als gevolg van lokaal geïnstalleerde applicaties en dataverlies als gevolg van lokaal opgeslagen bestanden behoren tot het verleden.

 

High availability voor iedereen

Thin clients maken uw bedrijfsnetwerk snel en bieden een hoge beschikbaarheid omdat alle applicaties centraal op een stabiele server draaien. Verder merkt u een toename van de beschikbare bandbreedte omdat alleen scherminhoud, toetsenbordcommando's en muisklikken tussen de clients en de server worden verzonden.

 

Compacte, geluidloze apparaten zonder koelventilatoren

Thin clients zijn klein, ruimtebesparend en bevatten geen onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Ze bieden daardoor een veel langere levensduur. Bovendien produceren thin clients geen achtergrondgeluid door ventilatoren en harde schijven zoals bij PC’s.

 

Energiebesparend en milieuvriendelijk

Met ongeveer 10W per apparaat verbruiken thin clients slechts een fractie van de energie van conventionele pc’s. De lange levensduur, het compacte formaat, het ontbreken van harde schijven en andere componenten, verlaagt de hoeveelheid elektronisch afval (e-afval) op het moment dat ze uiteindelijk uit productie worden genomen en worden afgevoerd.

OUR BRANDS