11 september 2018 - Assen 

ThinClientSpecialist heeft samen met LG Electronics de nieuwe All-in-One LG 24CK550W ThinClient geïntroduceerd op het TT circuit van Assen. ThinClientSpecialist heeft opnieuw een kwaliteitsproduct  in haar assortiment opgenomen en een invulling gevonden voor het wegvallen van de All-in-One van Samsung.  

 

De nieuwe All-in-One ThinClient van LG bestaat uit een 24"IPS screen met geïntegreerde quadcore processor en voorzien van geïntegreerde WIFI. De gebruikte ThinClient is fanless en heeft geen restricties op besturings- of beheer software. Ze past daarmee uitstekend bij werksituaties waar geïntegreerde systemen toepasbaar zijn als ook in omgevingen waar een clean desk policy een eis is. Deze All-in-One ThinClient is beschikbaar mét en zonder besturingssysteem en beheertool. 

 

De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft met dit product een uitstekende aanvulling op haar assortiment weten te produceren. LG was al langer actief in Nederland met ZeroClients maar met deze All-in-One ThinClient is het assortiment nu volledig. 'ThinClients zijn door ons ontwikkeld om nóg betere proposities naar de markt te brengen' aldus Menno van der Kraan, Key Accountmanager bij LG.  

 

'De kwalitatief goede producten van LG passen uitstekend in ons assortiment en dit product benadrukt nogmaals onze onafhankelijkheid. Ze kan, als enige in de markt, zonder een door de fabrikant bepaald besturingssysteem geleverd worden waardoor het op diverse serveromgevingen is  aan te sluiten' aldus Marc Terveer- directeur van ThinClientSpecialist. ThinClientSpecialist heeft LG geadviseerd in de ontwikkeling van de beheertool voor deze All-in-One LG 24CK550W ThinClient. 

 

Tijdens de bijeenkomst op het TT Circuit in Assen is ook de LG CK500W geïntroduceerd. Een ThinClient met dezelfde eigenschappen als de LG 24CK550W  maar zonder het  24"IPS screen.  

 

Over ThinClientSpecialist


ThinClientSpecialist is gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van thin clients. Wij adviseren organisaties in welk product het beste aansluit bij hun wensen en eisen en geschikt is voor hun serveromgeving. Wij zijn merkonafhankelijk. Organisaties vinden bij ons dan ook een breed assortiment van toonaangevende merken als LG, Atrust, HP, IGEL en DELL.


Heeft u interesse in onze dienstverlening en wil u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 401 13 84 of stuur een e-mail naar sales@thinclientspecialist.com. Onze producten zijn ook direct op onze website te bekijken