ThinClientSpecialist: De beste Thin Clients voor uw server omgeving, nu ook te krijgen in een Leasevorm.

Werkplekbeheer kan vaak simpeler en goedkoper dan met traditionele PC's, door gebruik te maken van Thin Clients (ook wel cloud computers genoemd). Bent u op zoek naar een Thin Client oplossing? Dan zit u bij ThinClientSpecialist goed!

ThinClientSpecialist levert naast Thin Clients ook support, onderhoud en ondersteuning.

Samen met partner Activum Finance is ThinClientSpecialist tevens in staat klanten te voorzien van leasoplossingen met scherpe tarieven.

 

Lease solutions

Lease is simpel gezegd "het gebruiken van een bedrijfsmiddel tegen een periodieke vergoeding". Leasing is een financieringsvorm die het mogelijk maakt over activa te beschikken zonder dat uw werkkapitaal wordt beïnvloed. Dit principe wordt ook wel "pay as you earn" genoemd. Met andere woorden: door leasing zet u geen kapitaal vast dat elders gebruikt kan worden.

Soorten lease

Er bestaan verschillende vormen van leasing waarvan operationeel lease en financial lease de meest bekende zijn. Financial lease is een lening met het aangeschafte bedrijfsmiddel als zekerheid. In feite is financial lease een vorm van aankoopfinanciering. Omdat u bij het aangaan van de leaseovereenkomst economisch eigenaar wordt van het bedrijfsmiddel, wordt het bedrijfsmiddel als activum opgenomen in uw balans. Na betaling van de eerste leasetermijn bent u ook juridisch eigenaar.

Operational lease is een soort huurovereenkomst en wordt ook wel off-balance financiering genoemd. De leasemaatschappij koopt het door uw onderneming gewenste hardware van de leverancier en verhuurt het bedrijfsmiddel aan u. Na afloop van de leaseovereenkomst kunt u het bedrijfsmiddel doorhuren, overnemen of inleveren.

 

Wilt u meer weten over de soorten lease die wij aanbieden? Neem dat contact met ons op: 085 401 13 84