10000e order AFAS         

27 november 2018 - Assen  

Onlangs heeft ThinClientSpecialist  de 10.000e order geschreven sinds de invoering van AFAS. Het was Abrona die ervoor zorgde dat deze mijlpaal werd bereikt. Dit heugelijk feit is ondertussen gevierd.

In een tijd waarin computertechnologie elk jaar verandert en de economie een historische terugslag had bleef ThinClientSpecialist in staat haar dienstverlening uit te breiden. Klantgericht werken en nét dat stapje extra zetten bleek de sleutel tot succes.  Juist hierdoor kon ze haar expertise op het gebied van thin clients en het beheer ervan aan haar klanten laten zien.  Marc Terveer, directeur van ThinClientSpecialist,  zegt hierover "ondanks een economisch moeilijke tijd is het ons gelukt om te groeien en actiever dan ooit te zijn op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt met onze vertrouwde dienstverlening".

Juist deze dienstverlening is de reden waarom Abrona voor ThinClientSpecialist heeft gekozen. Zoals Remy Bouwhuis, sr. Medewerker servicedesk bij Abrona, aangeeft "de snelle levering en het deskundig advies van ThinClientSpecialist helpt ons, als vertrouwde partner, in de ondersteuning van medewerker en cliënt". Daarnaast zegt hij dat "Abrona met plezier uitkijkt naar de komende jaren van samenwerking".  ThinClientSpecialist vindt in Abrona een partner die "uitstekend gebruik maakt van het kennisniveau van de organisatie", vult accountmanager Raphaël Janssen hem aan.

 

taart      

Op de foto van links naar rechts: Remy  Bouwhuis (sr. medewerker servicedesk, Abrona),

Raphaël Janssen (accountmanager, ThinClientSpecialist), Nick Postma (programmamanager

ICT Visie/ interim ICT-manager, Abrona).    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Abrona

Abrona is een zorginstelling die zich richt op het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking of maatschappelijk probleem. Er wordt gewerkt vanuit de eigen regie van de cliënt waarbij medewerkers en vrijwilligers kijken naar iemands mogelijkheden en ondersteunen waar nodig.

Over ThinClientSpecialist

ThinClientSpecialist is gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van thin clients. Wij adviseren organisaties in welk product het beste aansluit bij hun wensen en eisen en geschikt is voor hun serveromgeving. Wij zijn merkonafhankelijk. Organisaties vinden bij ons dan ook een breed assortiment van toonaangevende merken als LG, Atrust, HP, IGEL en DELL.

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wil u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 401 13 84 of stuur een e-mail naar sales@thinclientspecialist.com. Onze producten zijn ook direct op onze website te bekijken.