ThinClientSpecialist reikt Smartscan uit aan zorginstelling Patyna         

21 november 2018 - Assen  

ThinClientSpecialist heeft onlangs een Smartscan uitgereikt aan zorgorganisatie Patyna. Zij waren de prijswinnaar van de winactie die ThinClientSpecialist hield tijdens de Citrix Solution Day. De beurs die in oktober gehouden werd in de Midden-Nederland hal.  Op het hoofdkantoor van zorgorganisatie Patyna in Sneek werd de prijs in ontvangst genomen door dhr. Schutrups,  verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur binnen de zorginstelling.  

Tijdens de Smartscan is door ThinClientSpecialist op een aantal punten de IT-infrastructuur van zorgorganisatie Patyna doorgelicht en zijn adviezen gegeven hoe die verbeterd kan worden. Specifiek is daarbij gekeken naar de inzet van ThinClients en het beheer ervan middels beheersoftware.

Daarmee kwam ThinClientSpecialist precies op het goede moment omdat zorgorganisatie Patyna middenin een transitietraject zit. Een traject waarbij nieuwe ThinClients worden aangeschaft én oudere hardware van verschillende merken wordt omgebouwd naar ThinClients. Schutrups geeft aan: 'het transitie traject is voor ons uitdagend omdat wij op ruim 30 verschillende locaties op een eenvoudige wijze onze infrastructuur willen beheren'. Ook geeft hij aan dat 'de inzet van ThinClients vanzelfsprekend is omdat die eenvoudig van afstand te beheren zijn en updates op een eenvoudige wijze kunnen worden uitgerold'.  Een bijkomend voordeel volgens Schutrups is ook nog dat 'onze technische dienst een kapot exemplaar eenvoudig kan omruilen voor een werkende zonder uitvoerige instructie'.

De Smartscan die door ThinClientSpecialist werd uitgevoerd liet zien dat zorgorganisatie Patyna haar zaken op orde heeft en op de goede weg is naar een succesvolle uitrol van het project.  De adviezen die zijn gegeven zijn in een adviesrapport overhandigd aan de organisatie.  Op de foto van links naar rechts: Dennis Venema (Marketing, ThinClientSpecialist), Dhr. G. Schutrups (Patyna), Raphaël Janssen (Accountmanager, ThinClientSpecialist), Leo Bolkenbaas (Technical Manager, ThinClientSpecialist).

Over de Smartscan

De Smartscan zoals die is uitgevoerd bij zorginstelling Patyna is een nieuw product van ThinClientSpecialist. Tijdens deze scan gaat een specialist van ThinClientSpecialist in op de IT- infrastructuur van een organisatie en hoe die het beheer ervan heeft ingericht. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de inrichting van aanwezige managementtool en ook wordt aandacht besteed aan het beheer van de aanwezige hardware. Daarbij worden nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden aangereikt. Op basis van de resultaten wordt een adviesrapport geschreven die aan de organisatie beschikbaar wordt gesteld.

Over Patyna

Zorgorganisatie Patyna biedt zorg, welzijn en wonen aan ouderen in Friesland. De zorg- en dienstverlening vindt plaats op één van de ruim 30 woonzorglocaties en bij cliënten thuis. Kijk voor meer informatie op www.patyna.nl.

Over ThinClientSpecialist

ThinClientSpecialist is gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van thin clients. Wij adviseren organisaties in welk product het beste aansluit bij hun wensen en eisen en geschikt is voor hun serveromgeving. Wij zijn merkonafhankelijk. Organisaties vinden bij ons dan ook een breed assortiment van toonaangevende merken als LG, Atrust, HP, IGEL en DELL.

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wil u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 401 13 84 of stuur een e-mail naar sales@thinclientspecialist.com. Onze producten zijn ook direct op onze website te bekijken.