Assen, 5 juni 2018 - IGEL breidt het productportfolio uit met de nieuwe UD7 voor de meest veeleisende multimediagebruiker. De nieuwe UD7 met een geavanceerde AMD-processor en High-end Radeon grafische kaart en verdubbelde geheugencapaciteit ondersteunt tegelijkertijd vier 4-K resolutie schermen op 60Hz. 

 

De UD7 van IGEL en de T730 van HP zijn momenteel de enige thin clients ter wereld die meerdere 4K monitoren ondersteunt. 

Hiernaast is de UD7 makkelijk en gecentraliseerd te beheren via de standaard inbegrepen Management Suite. Zo worden automatisch software-updates uitgevoerd en heeft de IT-afdeling volledig eigen regie over de veiligheid en beheersbaarheid van de werkplekomgeving. 

De IGEL UD7 is geconfigureerd voor ondersteuning van gangbare virtualisatieprotocollen als Citrix HDX, Microsoft RDP/Remote FX of VMware Horizon. Met het IGEL besturingssysteem kunnen deze ondersteunende virtualisatieprotocollen worden toegevoegd of opnieuw geconfigureerd. Op deze manier is snelle schakeling van het ene naar het andere protocol mogelijk. Bovendien beschikt de nieuwe UD7 over 4GB DDR3L RAM. Hiermee is de geheugencapaciteit verdubbeld in vergelijking met de overige Universal Desktop oplossingen van IGEL.


De belangrijkste kenmerken van deze multimedia-oplossing op een rij:

  1. AMD RX0216GD 1,6GHz dualcore-processor met maximaal 3,0GHz (Boost Mode)
  2. Radeon R5 grafische kaart met 64MB tot 512MB ondersteuning
  3. Realtek HD Audio-kaart
  4. H.264-hardwareversnellingsmogelijkheden met toekomstige uitbreiding tot H.265 via IGEL OS-upgrades
  5. Twee 4K DisplayPort-connectoren op 60Hz en een 2K DisplayPort-connector op 60Hz met uitbreidingsmogelijkheid voor een extra 2K DisplayPort-connector op 60Hz
  6. Twee USB 3.0-poorten aan de voorkant voor snel en eenvoudig aansluiten van opslagapparaten
  7. Drie USB 2.0-poorten
  8. Verbeterde beveiligings- en wifimogelijkheden via optionele netwerk/paralleladapters met een parallelle antidiefstal-USB-poort of een seriële WLAN-poort (802.11 a/b/g/n en 2GHz, 4GHz en 5GHz WLAN)
  9. Secure Boot-validatie

 

De nieuwe UD7 kopen? klik hier!