U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

  Onafhankelijk en deskundig advies                Maatwerkoplossingen              Gratis demo               Partnerprogramma           Financiering en lease mogelijkheden 

FINANCIERING

 

Regelmatig speelt het financiële aspect een bepalende rol bij de implementatie van nieuwe technologie in een onderneming. Het komt vaak voor dat door jaarlijks vastgesteld budget nieuwe technologische investeringen niet direct door kunnen gaan. Echter hoeft dit niet altijd zo te zijn:
Thinclienstspecialist heeft via Financieringspartner CHG-MERIDIAN nu de mogelijkheid om een snelle “Small Ticket Lease” offerte uit te kunnen brengen van bedragen vanaf €10.000 t/m €150.000 en voor bedragen groter dan €150.000 word er een financiering op maat gemaakt. Samen met u zoeken we naar de best passende oplossing. Hierbij zullen wij gebruik maken van de kennis en diensten van onze financieringspartner.

 

CHG-MERIDIAN is opgericht in 1979 en behoort met vestigingen in 19 landen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika tot de grotere (merk- en bank-) onafhankelijke IT leaseorganisaties. Tevens beschikt CHG-MERIDIAN over een groot remarketing centrum in Frankfurt waar jaarlijks 400.000 assets doorheen gaan.


Kern competenties:
• Op maat gemaakte concepten voor technologie, financiering, inventaris en Lifecycle management
• Efficiënt administratief beheer van technologie investeringen
• Transparante kosten en heldere voorwaarden
• Professionele en wereldwijde remarketing van apparatuur
• IAS compliant operational lease oplossingen

 

LEASEOPLOSSINGEN

Voor de zakelijke afnemers van Thin Clients, die geïnteresseerd zijn in leasing, werkt ThinClientsSpecialist samen met Activum Finance.

Bereken uw maandlasten online en ontvang direct een offerte via de mail. Uw offerte geeft exact aan welke tarieven en kosten spelen bij een lease-financiering.

Vraag hier uw offerte aan: AANVRAGEN

OUR BRANDS