U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

                                                                                                           Telefoon: 085 401 13 84 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

ThinClientSpecialist heeft onlangs een Smartscan uitgereikt aan zorgorganisatie Patyna. Zij waren de prijswinnaar van de winactie die ThinClientSpecialist hield tijdens de Citrix Solution Day. De beurs die in oktober gehouden werd in de Midden-Nederland hal.  Op het hoofdkantoor van zorgorganisatie Patyna in Sneek werd de prijs in ontvangst genomen door dhr. Schutrups,  verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur binnen de zorginstelling.

Read More
Comments | Posted By Dennis Venema

Onlangs heeft ThinClientSpecialist  de 10.000e order geschreven sinds de invoering van AFAS. Het was Abrona die ervoor zorgde dat deze mijlpaal werd bereikt. Dit heugelijk feit is ondertussen gevierd.

Read More
Comments | Posted By Dennis Venema

Met een grote variatie aan computers variërend van de nieuwste 2-1 device voor de buitendienst, desktops voor de binnendienst en laptops voor monteurs is het beheer hiervan door de afdeling IT al lastig te noemen. Tel daarbij op dat alle software ook regelmatig moet worden geüpdate om aan security levels te voldoen en chaos in beheer ligt op de loer. Is er een oplossing?

Ja. De ombouw van uw werkplekken naar ThinClients mét beheer software!

Read More
Comments | Posted By Dennis Venema
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
ThinClientSpecialist